JUNIJ

vsako soboto, 10.00–12.00 in 13.00–15.00
vsako nedeljo, 14.00–16.30

V mesecu JUNIJU bomo iz trajnostnih materialov kreirali: poletne športne naglavne trakove, modne zapestnice iz tekstilnih trakov, podstavke in preproge iz cunj (rag rug), pahljače za vroče dni, igračke za hišne ljubljenčke, lovilce sreče in sanj, unikatne torbice in denarnice, pliškote in pošastkote (ribe in ribice, hobotnice, fantazijske junake), modne elastike za čop, namizne lončke za pisala in kozmetiko, STEAM mojstrovine iz odpadne embalaže (vetrnica, črpalka,…), kreacije po lastnem navdihu.

JULIJ

vsak petek, 14.00–16.30
vsako soboto, 10.00–12.00 in 13.00–15.00
vsako nedeljo, 14.00–16.30

Razen v soboto, 20. 7., 13.00–15.00, ko poteka delavnica Izdelaj trajnostnega pošastkota

V mesecu JULIJU bomo iz trajnostnih materialov kreirali:- modne kape s šiltom in poletne klobučke, modne zapestnice iz tekstilnih trakov, podstavke in preproge iz cunj (rag rug), pahljače za vroče dni, igračke za hišne ljubljenčke, lovilce sreče in sanj, unikatne torbice in denarnice, pliškote in pošastkote (ribe in ribice, hobotnice, fantazijske junake), modne elastike za čop, namizne lončke za pisala in kozmetiko, STEAM mojstrovine iz odpadne embalaže (vetrnica, črpalka,…), kreacije po lastnem navdihu.

AVGUST

vsak petek, 14.00–16.30
vsako soboto, 10.00–12.00 in 13.00–15.00
vsako nedeljo, 14.00–16.30

Razen v soboto, 27. 8., 13.00–15.00, ko poteka delavnica Izdelaj trajnostnega pošastkota

V mesecu AVGUSTU bomo iz trajnostnih materialov kreirali: modne kape s šiltom in poletne klobučke, modne zapestnice iz tekstilnih trakov, podstavke in preproge iz cunj (rag rug), pahljače za vroče dni, igračke za hišne ljubljenčke, lovilce sreče in sanj, unikatne torbice in denarnice, pliškote in pošastkote (ribe in ribice, hobotnice, fantazijske junake), modne elastike za čop, namizne lončke za pisala in kozmetiko, STEAM mojstrovine iz odpadne embalaže (vetrnica, črpalka,…), kreacije po lastnem navdihu.

ZAHVALA: AND BY ANDRAŽ

ZAHVALA podjetju Co. Andraž - And by Andraž, Celje in direktorici ga. Nataši Berginc za donirane ostanke proizvodnih kosov prečudovitega blaga, ki bo v trajnostnih kREativnih delavnicah Tehnoparka Celje dobili drugo priložnost.

 

ZAHVALA: DECATHLON SLOVENIJA

ZAHVALA podjetju Decathlon Slovenija ???? poslovalnica Celje, še posebej vodji tima Špeli Gajer, za donirane tekstilne ostanke - vrvice, ki bodo v trajnostnih kREativnih delavnicah v Tehnoparku Celje dobili drugo priložnost.

Veseli nas, da z nami stopate po trajnostni poti in da omogočite, da odslužene stvari dobijo novo priložnost in postanejo odličen material za razvijanje kreativnosti.

 

Tematske trajnostne delavnice

Ker je okoljska trajnost eden izmed najpomembnejših izzivov vseh nas v današnjem času, bomo na delavnici spoznavali in praktično preizkušali, kako je lahko odpadek odlična priložnost za razvijanje trajnostnega življenjskega sloga, kreativnosti in STEAM potencialov posameznika od otroštva dalje. Udeleženci bodo spodbujeni h kritičnemu razmisleku nevarnosti odpadkov za okolje in iskanju trajnostnih rešitev za njihovo zmanjševanje. Zabavna ustvarjalnost je zelo zaželena veščina v našem svetu hitrih sprememb ter osebnih in poklicnih zahtev. Delavnica je namenjena otrokom, družinam in odraslim. Pod vodstvom vodnikov boste v razigranem vzdušju spoznavali različne ročne spretnosti in tehnološke postopke ponovne uporabe stvari. Vsekakor boste imeli priložnost prepustiti domišljiji prosto pot in trajnostno kreirati po lastnem navdihu.

Ker želimo pokazati, kako enostavno je možno v domačih gospodinjstvih zmanjšati količino odpadkov vas povabimo, da s sabo prinesete kakšen kos odsluženega oblačila, odejice, posteljnine ali nakita in s skupnimi močmi mu bomo dali novo funkcijo. S tem bo vaš odslužen predmet dobil novo življenje.

 

 

 

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.