Cele kuha

Cele-kuha-delavnica-razpored/wasa-crispbread-0P-cY9tUNnY-unsplash

Cele kuha

Intervju z Iztokom Žilnikom, 1. DEL
Intervju z Iztokom Žilnikom, 1. DEL
Intervju z Iztokom Žilnikom, 1. DEL    S chefom Iztokom Žilnikom(Stari pisker - gostilna in pivnica), mojstrom...
Preberi več
Intervju z Iztokom Žilnikom, 2. DEL
Intervju z Iztokom Žilnikom, 2. DEL
Intervju z Iztokom Žilnikom, 2. DEL      |  Katera je jed, ki po vašem mnenju najbolje opisuje...
Preberi več
Intervju z Marinko Dobnik
Intervju z Marinko Dobnik
Intervju z Marinko Dobnik Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica, pod vodstvom Marinke Dobnik...
Preberi več
Dobrine: Praznični narastek iz starega kruha...
Dobrine: Praznični narastek iz starega kruha...
Dobríne - By Luka Gmajner V Dobrínah najdete ponudbo vrhunskih lokalnih izdelkov in dobrote z drožmi. Njihov slogan...
Preberi več
Intervju z Markom Pavčnikom
Intervju z Markom Pavčnikom
Chef Marko Pavčnik. Pravijo mu tudi slovenski kulinarični divjak z dušo. Je kuharski samouk in predstavlja enega...
Preberi več
Intervju z Miranom Ojsterškom
Intervju z Miranom Ojsterškom
Miran Ojsteršek - chef in lastnik Gostilne Oštirka, ki se vsakodnevno odpravi na lokalno tržnico, ne le po zelenjavo,...
Preberi več
Hiša A: Božični Surf `n Turf  #prazničnedobrote
Hiša A: Božični Surf `n Turf #prazničnedobrote
HIŠA A Restavracija z več kot 20-letno tradicijo je pred štirimi leti prenovila svojo podobo v Hišo A, ki še vedno...
Preberi več
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 2.DEL
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 2.DEL
  Petra je predstavila dve srednjeveški jedi, in sicer Barbarino čebulno pito in Veronikin jabolčni cvrtnjak.
Preberi več
Intervju: David Perčič (Gostilna Francl)
Intervju: David Perčič (Gostilna Francl)
 David Perčič, nov kuhar ene najbolj znanih domačih gostiln pri nas na celjskem, Gostilne Francl. Gostilna z...
Preberi več
Petra Zlatoper: Limbum kruhki in leča s kostanjem...
Petra Zlatoper: Limbum kruhki in leča s kostanjem...
PETRA ZLATOPER Dolgoletna gostinka in hotelirka Petra Zlatoper rada kuha jedi »skozi čas«. Od rimskih jedi do...
Preberi več
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 1.DEL
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 1.DEL
    Začeli smo z zajtrkom iz železne dobe, nadaljevali pa smo v rimski dobi Celja.    Hvala Lončarstvo...
Preberi več
Cele kuha z Gostilno Francl
Cele kuha z Gostilno Francl
Preberi več
Slaščičarna Zvezda: Medena hiška #prazničnedobrote
Slaščičarna Zvezda: Medena hiška #prazničnedobrote
SLAŠČIČARNA ZVEZDA CELJSKA ROLCA, ŠAM ROLCE in ŠAM ŠNITE ... najbolj znane sladice celjske slaščičarne Zvezda, ki...
Preberi več
Cele kuha z Alenom Rupnikom
Cele kuha z Alenom Rupnikom
  Alen je v kuhanje vnesel nekaj "molekularne čarovnije", ki bo dodatno popestrila praznične jedi. Sedaj je idealen...
Preberi več
Utrinki: Cele kuha z Markom Pavčnikom
Utrinki: Cele kuha z Markom Pavčnikom
      Fotografija: Kristina Dremšak    
Preberi več
SŠGT Celje: Potice in potičke #prazničnedobrote
SŠGT Celje: Potice in potičke #prazničnedobrote
Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje   Srednja poklicna in strokovna šola z bogato tradicijo izobražuje,...
Preberi več
Alen Rupnik: Hrustljava račka #prazničnedobrote
Alen Rupnik: Hrustljava račka #prazničnedobrote
ALEN RUPNIK Kemijski inženir, ki svoje strokovno znanje uporablja v kuhinji. V Tehnoparku Celje izvaja delavnice...
Preberi več
Utrinki: Cele kuha z Alenom Rupnikom
Utrinki: Cele kuha z Alenom Rupnikom
          Fotografija: Kristina Dremšak      
Preberi več
Intervju: Selman Šerifi (Okrepčevalnica Burek Šerifi)
Intervju: Selman Šerifi (Okrepčevalnica Burek Šerifi)
SELMAN ŠERIFI (Okrepčevalnica Burek Šerifi)   Kako dolgo že obstaja Okrepčevalnica Burek Šerifi? ...
Preberi več
OKUSI PODEŽELJA
OKUSI PODEŽELJA
Preberi več

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Tehno park Celje, javni zavod za spodbujanje znanosti, tehnologije in inovativnosti