TEDEN MOŽGANOV - TEHNO NEURO

SREDA,9. - NEDELJA,13.6.2021

 
TEDEN možganov - TEHNO NEURO smo pripravili v sodelovanju z DDtlab-om, ki je eden izmed treh laboratorijev znotraj mreže RUK (Mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije Trbovlje). Predstavili bomo projekte, ki bazirajo na tehnologijah vmesnikov med možgani in računalnikom/strojem (BCI - Brain Computer Interface) in druge zanimive aktivnosti na temo možganov.
 

 
Vabimo vas na ogled razstave TEHNO NEURO. Prijavite se lahko na naši spletni strani, in sicer pod zavihkom OBIŠČITE NAS: https://www.tehnopark.si/Vstopnice/
 
Več info: tel.: +386 (03) 828 20 90 ali e-mail: tehnopark@celje.si.
 

PROGRAM:

NeuroFly

NeuroTeo

NeuroYaski

BCI slikar

NeuroExplorer

Prehrana za možgane

Nastop čarodeja MAGIC ALEKSANDRA

Predstavitev videa: AKROBACIJE VISOKO NAD OBLAKI s svetovno znanimi akrobati Dunking Devils

Vključitev umetnosti v znanost in tehnologijo

 

 

PROSIMO, DA UPOŠTEVATE:

*Zaradi epidemioloških razlogov, obstaja možnost, da nam ne bo uspelo sprejeti vseh obiskovalcev, ki nas želijo obiskati ob izbranem terminu. Ko bo registracija dosegla največje število udeležencev, bo obrazec za prijavo izklopljen. Za razumevanje se vam zahvaljujemo že v naprej.

 

Parkirišče

V neposredni bližini Tehnoparka se nahaja parkirna hiša Celeia Park, parkirišče Vrunčeva ulica (Kovinotehna) ter parkirišče Železniška postaja.

Voznikom avtobusa priporočamo, da svoje potnike pripeljejo in odložijo na avtobusni postaji Cankarjeve ulice in nato parkirajo na Vrunčevi ulici, kjer je plačljivo parkiranje za avtobuse od ponedeljka do petka med 6.00 in 15.00 uro.

 

PRIJAVA

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.