Birdly®

POLETI KOT PTICA

Birdly® obiskovalcem omogoča, da poletijo kot ptica in odkrijejo fantastične perspektive v realistični izkušnji virtualne resničnosti. Za še bolj poglobljeno izkušnjo celega telesa uporabniki nadzorujejo svoj let s premikanjem rok, medtem ko lahko celo čutijo veter na svojem obrazu.

Edinstveno napravo je razvil švicarski startup SOMNIACS, ki je bil ustanovljen na svetovno znani züriški umetniški šoli ZHdK. Za ustvarjanje intenzivne in poglobljene pustolovščine letenja se SOMNIACS močno zanaša na natančno senzorno-motorično povezovanje in močan vizualni učinek. Poleg tega Birdly vključuje zvočno in vetrno povratno informacijo: glede na hitrost simulator uravnava čelni veter iz ventilatorja, nameščenega pred vami.

https://birdlyvr.com/

 

Birdly® združuje razširjene oblike pripovedovanja zgodb z močnimi vizualnimi elementi in tehnično dovršenostjo, ki ustvari edinstveno in intuitivno izkušnjo.

Vodja projekta: Max Rheiner

Raziskovalci: Fabian Troxler, Thomas Tobler in Thomas Endin

 

Prijavi se na nepozabno doživetje v Tehnoparku Celje!

Prijavi se na termin

Trajanje VR izkušnje: 2 minuti
Lokacija: 1. platfroma
Rezervacija: Termin lahko rezervirate v 30-minutnem terminu na spletu. Prijavite pa se lahko le na en termin v dnevu. Doživetje poteka v sklopu ogleda Tehnoparka Celje!

Postopek: Prosimo, da pridete pravočasno na svoj termin, v enem terminu sprejmemo do 5 oseb. Naše osebje vas bo seznanilo z rokovanjem z Birdly® in želenim program. Osebje bo uskladilo tudi vrstni red za vzlet med udeleženci v 30-minutnem terminu.

Minimalna višina: 140 cm
Zahtevana starost: od 15 let naprej

Maksimalna višina: 200 cm

 

VR postaja je ves čas obratovanja nadzorovana.

Prijavite se spodaj:

Izberite termin v prijavnem obrazcu.

Za dokončanje prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo za potrditev. Brez potrditve vaši podatki ne bodo zabeleženi!

Izberite termin

 

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.