Cele kuha

Cele kuha

Grofovsko maščevanje

Pozdravljeni v igri spletk, prevar, skrivnosti in morilcev. Znašli se boste med Celjskimi grofi na Starem gradu Celje, v letu 1396, kjer boste postali osumljenec umora. Na vas je, da boste ugotovili kdo je pravi morilec in poskusili dokazati svojo nedolžnost.

Vam bo uspelo?


Skrivnostna večerja je interaktivna delavnica, ki je primerna za skupine od 8 do 16 ljudi. Vsak posameznik igra svoj lik, katerega ozadja in podatki so strogo tajni. Udeleženci se zberejo na večerji, kjer se spoznavajo z drugimi liki. Skozi zasliševanje in sklepanje skušajo razrešiti primer umora in predstaviti svoj lik. Bolj kot se gostje vživijo v svoj lik, bolj je zabavna igra.

TERMIN

Petek, 29. 9., 17.30–20.30

Petek, 13. 10., 17.30–20.30

Petek, 27. 10., 17.30–20.30

...

Trajanje: 3 ure
Cena: 67 EUR / osebo (min. št. prijavljenih: 10 oseb)
Skrivnostna večerja je namenjena polnoletnim osebam (18+ let)

Prijavite se spodaj, najmanj en teden pred dogodkom!

 

ZA SKUPINE:
Svoje povpraševanje posredujte na: tehnopark@celje.si
*Možna je prijava tudi za skupine min. 8 oseb.

VAŠE BRBONČICE RAZVAJATA

Chef Luka Gmajner

Luka Gmajner je kot chef požel mnoga priznanja, med njimi tudi Michelinovo priznanje - “The Plate Michelin” in seveda si nekaj let nazaj ni moral predstavljati, kam ga bo pripeljala pot. Vseskozi pa ga je spremljalo veselje do ustvarjanja dovršenih jedi, ki zadovoljijo še tako zahtevnega gosta.

Alen Rupnik

Je kemijski inženir in kuhar, ki se ga spomnimo iz prve sezone MasterChefa Slovenije. Svoje strokovno znanje rad uporablja v kuhinji. V Tehnoparku Celje izvaja tdui delavnice Molekularne gastronomije.

PRIJAVA

Na delavnico se prijavite v obrazcu spodaj. Izberite termin v koledarju prijavnice.
Plačate preko e-trgovnice: https://etrgovina.ujp.gov.si/tehnoparktrgovina/sl-SI/Product/Product?id=Fqb43hEkduRlEG2Y2NTmCg-- . Vaša prijava je potrjena s plačilom predračuna.

 

Za dokončanje prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo za potrditev. Brez potrditve vaši podatki ne bodo zabeleženi!

Osnovni podatki
:
Možna rezervacija od srede do nedelje med 10:00 in 17:00

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.