Teden robotike v Tehnoparku Celje

V Tehnoparku Celje bo od 21. – 25.4.2021 potekal TEDEN ROBOTIKE, ki ga pripravljamo v sodelovanju z RUK ( Mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije Trbovlje) in ŠCC (Šolski center Celje) ter s podporo gospodarskega in javnega sektorja, ki tehnologijo robotike prepoznava kot steber inovacij in poudarja njen velik pomen na raznoraznih področjih. Robotika poganja široko paleto izdelkov in aplikacij naslednje generacije na tako raznolikih področjih, kot so proizvodnja, medicina, kmetijstvo in promet. Namen tedna robotike je izboljšati ozaveščenost javnosti o moči in pomembnosti robotske industrije ter o izjemnem družbenem in kulturnem vplivu, ki ga bo imela robotika na prihodnost. Hkrati pa se kaže, da robotika udeležencem vseh starosti omogoča, da se naučijo pomembnih konceptov v znanosti, tehnologiji, inženirstvu in matematiki (STEAM).

 

 

V Tehnoparku Celje bo od 21. – 25.4.2021 potekal TEDEN ROBOTIKE. Zaradi varnostnih in zdravstvenih ukrepov bo vstop v Tehnopark Celje  v tem tednu mogoč le po predhodni najavi, in sicer preko spletnega obrazca:  https://www.tehnopark.si/Vstopnice/ ali preko elektronskega naslova: infotehnopark@celje.si . Vstop bo dovoljen le omejenemu številu ljudi!

*Zaradi epidemioloških razlogov, obstaja možnost, da nam ne bo uspelo sprejeti vseh obiskovalcev, ki nas želijo obiskati ob izbranem terminu. Ko bo registracija dosegla največje število udeležencev, bo obrazec za prijavo izklopljen. Za razumevanje se vam zahvaljujemo že v naprej.

 

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.